Random thought for you..

She asked me when will be my next blog post. And so, I thought the end of June would be a possible candidate. In honour of someone bookmarking the blog on her browser. I guess a lot of stuff in the past makes me thinks thoroughly when actioning. Sometimes, I think that is my best… Continue reading Random thought for you..

Not easy

Sometimes, it may seems this is it. It will work! But when start working on it, it feels something is not right… The right thing to do it is, be honest and walk away. Keep moving forward and start a new one. It seems like starting fresh. Yes, it is! But, starting fresh with past… Continue reading Not easy

Time Left?

I’m super OCD when it comes to faster, less time, super-efficient, and high performance. I enjoy most working with ‘Performance Upgrade’ cards on Trello. Often there will be another way to ‘make it fast’. A simple shower thought will probably end up with an idea for at least a 50% better result. $request->shouldChache() ? return… Continue reading Time Left?

carazu.com refresh

I don’t want slap in new technologies without trying it. Have a quick test drive and feels when using it. I using Laravel + Vue.js for bfast. It feels clunky because for a few reasons. The codes doubled up. I have to write products/create.blade.php and components/products/create.vue Worst things, I have to create each components for… Continue reading carazu.com refresh

Befast July Release

TL;DR Befast July Release can be accessed this 3rd of August 2020. Not 31st of July. Main focus are product management and customer sending WhatsApp messages through the site. Hafiz akan teman aku deploy hari Ahad ni. Tak rayalah Hafiz. Explain more. Aku ingatkan bayar rent 5 minggu akan ada 5 weekend. Rupanya July ada… Continue reading Befast July Release

Bfst

I want the code to be super maintainable, not just piece of garbage bin. I spent whole hammering one features that probably can be done in less than an hour. It’s super stressed when things didn’t worked out the way you’d want it to be. The progress is pretty darn slow. Its just another burnout.

Befast.my, kedai online untuk semua.

Kalau korang jual barang, atau ada brand/produk sendiri, atau sediakan servis atau ada digital produk atau ada mengelapai mana-mana NGO. Korang mungkin akan dapati Befast.my akan memudahkan operasi bisness korang. Befast.my ialah sebuah software e-commerce di mana bila korang register, korang akan terus ada kedai online sendiri yang membolehkan korang mengurus transaksi daripada pelanggan. Contohnya.… Continue reading Befast.my, kedai online untuk semua.

Seorang lelaki ini.

Ada sorang lelaki ni, tak jauh pun dengan umur aku. Mungkin 4 tahun atas aku. Aku sangat admire dia. Bukan kerana dia sama melayu dan muslim. Bukan sebab dia Master in Computer Science. Bukan kerana dia ada syarikat software. Bukan kerana software dia digunakan lebih 140,000 servers seluruh dunia. Bukan kerana 140,000 servers dalam kurang… Continue reading Seorang lelaki ini.

SwitchZ Early Access.

Aku tulis satu tweet, aku perlukan orang untuk join SwitchZ (codename sahaja) early access. SwitchZ early access ialah access percuma untuk try software ni. So, korang boleh bagi tahu aku apa yang korang tak suka dan apa yang korang rasa aku improve dan features apa yang aku patut implement. Dan untuk side aku, aku dapat… Continue reading SwitchZ Early Access.

Ramadhan2020 SwitchZ

Aku hype juga lah finally ada aku dah jumpa orang yang power digital marketing dan ada pengalaman buat sales. Kalau korang selalu jual keropok goreng mungkin benda ni senang untuk korang. Tapi sepi sebenarnya ianya satu skill untuk bina trust. Ianya perlukan masa. Dan setiap orang hanya ada 24 jam sehari. Dan, siapa kata dia… Continue reading Ramadhan2020 SwitchZ